Voorraadbeheer

Beter beheer door outsourcing

wat is voorraadbeheer

Naarmate uw bedrijf groter en succesvoller wordt, wordt de voorraad steeds belangrijker. Hoeveel producten heeft u nodig? Hoeveel ruimte? Waar wordt product A opgeslagen? Kunt u het snel genoeg vinden en ophalen om het leveringsproces niet te verstoren? Al deze vragen kunnen worden beantwoord door voorraadbeheersystemen en -praktijken. Voorraadbeheer is het beheer van de goederenstroom binnen een magazijn. Het is een integraal onderdeel van E-fulfillment en voorraadbeheer. Als u zich bezighoudt met e-commerce wilt u uw klanten de best mogelijke service bieden. Dit betekent dat u een gevarieerde catalogus van producten altijd beschikbaar en op voorraad heeft. Verder moet u die producten zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk kosten kunnen leveren.

Kostenefficiëntie uitbalanceren

Dit betekent dat u uw opslagruimte verstandig dient te gebruiken. Het gebruik van waardevolle opslagruimte met veel meer voorraad dan nodig, is zonde van uw geld. Evenzo verspilt u middelen als u een te grote opslagruimte aanhoudt voor een relatief klein aantal producten. Het doel is om op elk willekeurig moment net genoeg te hebben. Net genoeg ruimte en net genoeg producten om het magazijn te vullen. Op die manier gaat er niets verloren. Dit wordt lastiger naarmate uw bedrijf groter wordt. Als u meer verkoopt, zult u te maken krijgen met meer opslagbeheer. Het huren van uw eigen ruimte kan hoe dan ook duur zijn en meestal zit u uiteindelijk met te weinig of te veel ruimte. Bovendien moet u betalen voor verzekeringen, voor het veiligheidsbeleid, voor het inhuren van extra personeel, en geeft u meer uit aan verzendkosten. Outsourcing is voor veel webwinkeliers dan ook een goede optie.

Beter Beheer Door Outsourcing

Door het uitbesteden van uw voorraadbeheer krijgt u een professionele service tot uw beschikking zonder dat u deze vanaf nul hoeft op te bouwen. Wij bieden een effectieve manier van voorraadbeheer aan met als doel u tijd, geld en frustraties te besparen. Wij regelen alles, van het ontvangen van uw goederen, het uitvoeren van controles, tot registratie en opslag. Uw producten zijn verzekerd tegen waterschade, brandschade en diefstal.

Voorraadbeheer Software

Voor een optimaal voorraadbeheer gebruiken we een Warehouse Management Systeem (WMS)(Magazijnmanagementsysteem). We gebruiken ook een Electronic Data Interchange (EDI) (Elektronische data-uitwisseling) en een Extensible Markup Language (XML) (Uitbreidbare opmaaktaal). Al deze systemen werken nauw samen met ons professionele magazijnteam. Dit helpt ons technologische systemen te integreren met de traditionele methoden die we gebruiken, zoals Just In Time (JIT) (precies op tijd), First In First Out (FIFO) (het eerste erin, het eerste eruit), First In Last Out (LIFO) (het eerste erin,het laatste eruit), enz. Door geavanceerde technologische oplossingen en traditionele managementmethoden te combineren met een goed opgeleid personeelsbestand, kunnen we uw voorraad zeer effectief in evenwicht houden. Dit betekent dat u nooit voor ongebruikte ruimte betaalt. U heeft altijd inzicht in uw huidige voorraad. Die informatie wordt regelmatig bijgewerkt via onze softwaresystemen. Daarnaast zullen we u graag adviseren over de beste manier om uw opslagruimte te gebruiken op basis van de informatie die we hebben

De Voordelen Van Beter Voorraadbeheer

Dit helpt u op weg naar betere algemene bedrijfsresultaten. Uw product komt zonder onnodige vertragingen in het magazijn en sneller op zijn bestemming. Een goed ontvangen product zal resulteren in tevreden klanten. En tevreden klanten betekenen meer winst. Professioneel voorraadbeheer betaalt zichzelf absoluut terug.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag,
Transport ,Distributie en Warehousing