Verpakken

Her-verpakken en Re-Branding

Verpakken

Presentatie is over het algemeen een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Een goede presentatie vestigt de aandacht van uw klanten op uw merk. Het creëert merkherkenning en bevordert merkloyaliteit. Terwijl u uw bedrijf opbouwt, groeit uw merk mee. Verpakking is de beste manier om onmiddellijk de aandacht van een klant te trekken en een visuele representatie te geven van de doelstellingen van uw bedrijf. Daarom is het uiterst belangrijk dat uw producten worden verzonden in een passende verpakking. Uw product mag dan het beste product op de markt zijn, de verpakking is toch het eerste dat de klant te zien krijgt.

Ontvangen en (her) verpakken

Producten arriveren meestal in bulk in onze magazijnen. Dit kan in verschillende dozen zijn, op een pallet of zelfs in een container die rechtstreeks vanuit de fabriek wordt  verzonden. Omdat de producten zelden groot worden ingekocht, maar eerder individueel, moeten we ze dienovereenkomstig verpakken (of herverpakken). Verpakking en branding zijn slechts een van de onderdelen van de diensten die wij onze klanten aanbieden. We beschikken over alle nodige faciliteiten in het magazijn om uw producten te verpakken of te herverpakken. Dit betekent dat ze het magazijn helemaal niet hoeven te verlaten, wat een besparing qua kosten en tijd oplevert. Een paar voorbeelden van onze verpakkingsopties zijn: standaardverpakking, etikettering, verzegeling, verpakkingshoezen en cellofaanverpakking.

(Re) Branding

Promotionele verpakkingen of re-branding (verpakken in de huisstijl) maken ook deel uit van onze diensten. Vooral deze service wordt steeds populairder bij onze klanten. Promotionele verpakkingen bieden onze klanten de mogelijkheid om hun merk met een promotioneel label een persoonlijk tintje te geven voordat de producten naar de klanten worden gestuurd. Re-branding kan vooral interessant zijn voor onze partners van buiten Europa die hun productverpakking moeten aanpassen aan internationale markten. Bij dit proces is meestal een verkoper betrokken die sommige producten in bulk importeert. Men wil het echter individueel verkopen en het eigen merk op de producten zetten. We ontvangen het product in bulk vanuit de fabriek en verpakken het opnieuw volgens de instructies van de klant. Zodra de verpakking klaar is en het merk van onze klant op het product staat, verzenden we het naar de klanten. Op deze manier behouden onze klanten nog steeds de stilistische vrijheid om te beslissen hoe de productverpakking eruit dient te zien, zonder zich zorgen te hoeven maken over het proces van het herverpakken. De resultaten hebben altijd een positieve invloed op het merkimago en de erkenning.

Nieuwe Marktkansen

Het doel van onze verpakkings- en brandingsdiensten is om onze klanten te helpen een breder publiek te bereiken en hun merk op te bouwen. Met dit onderdeel van ons bedrijf willen we, net als met elk ander onderdeel, een meer dan uitstekende service bieden terwijl we tegelijkertijd tijd en kosten besparen. Dankzij onze moderne faciliteiten en ons goed opgeleide team kunnen we dat ook daadwerkelijk doen. Door ons uw verpakkings- en merkbehoeften toe te vertrouwen, kunnen de tijd en middelen die u besteedt aan het opbouwen van uw merk aanzienlijk worden teruggebracht.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,  Distributie en Warehousing