Ons Team

Maak kennis met ons team

Vareya Hoofdkwartier

RAYMOND FABER
MANAGING DIRECTOR OF VAREYA BV

Mijn naam is Raymond Faber, Managing Director van Vareya BV.

Na het afronden van mijn HBO studie Bachelor of Business Administration (Marketing Management) ben ik aan de slag gegaan op de marketing afdeling van een Internationaal Trustkantoor. In een periode van vijf jaar ben ik doorgegroeid als consultant waarbij contact met voornamelijk buitenlandse bedrijven centraal stond. Ik hielp deze bedrijven met het opstarten van een vestiging in Nederland en tevens met het betreden van de Nederlandse (Europese) markt. In deze periode heb ik een groot internationaal netwerk op gebouwd. Door globalisatie en de ontwikkeling van internet (E-commerce) hebben inmiddels vele bedrijven wereldwijd hun weg weten te vinden naar Nederland.

Na jarenlange ervaring in deze inspirerende omgeving heb ik er afscheid van genomen om er een jaar ‘tussenuit’ te gaan en te gaan reizen. In dit jaar heb ik verschillende landen bezocht, van Azië tot Zuid-Amerika, van de E-Zone op Curaçao tot het Panama kanaal, tot de snel groeiende Freezones (vrije handels zones) in de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en Marokko en heb daarbij nieuwe inzichten opgedaan.Vele van de bedrijven die ik heb gesproken waren simpelweg opzoek naar praktische oplossingen in Nederland zoals opslag (bonded warehouse), her-verpakking (promotional packaging), handling en verzending van hun producten, kort gezegd Fulfilment Services.

Eenmaal terug in Nederland ben ik vanuit die gedachten een eigen Fulfilment bedrijf gestart uiteraard ook gericht op de Nederlandse markt. Meer over Fulfilment Services en de diensten die Vareya BV levert leest u verder op deze website en mogelijk kruisen onze paden elkaar nog in de toekomst.

Met zakelijke groet,
Raymond Faber

vareya box

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,
Distributie en Warehousing