Retourverwerking

Een goede retourverwerking is essentieel voor elke webwinkel

Retourproces

Een goede retourverwerking is essentieel voor een webwinkel. Een retourzending is in basis ook een kans om extra service te verlenen en op en positieve manier te kunnen onderscheiden. Een snelle en correcte retourverwerking zal leiden tot een positieve cliënt ervaring, en wanneer cliënten tevreden zijn wordt de kans op herhaalaankopen groter.
Wij kunnen retouren voor u in ontvangst nemen en deze direct verwerken in onze systemen en bijvoorbeeld daarbij aangeven wat de reden en de status is van de retourzending. Indien gewenst kunnen wij een kwaliteitscontrole uitvoeren

Geeft Software Terug

Het is tevens mogelijk om dagelijks een overzicht te ontvangen van welke orders retour zijn gekomen, volledig automatisch zodat u enkel hoeft in te loggen om de status te kunnen zien.
Met behulp van onze slimme ICT-oplossingen hebt u deze manier op ieder moment inzicht in de status en reden van de retourzending evenals de dagelijkse rapportages.Het retourproces is voltooid wanneer de geretourneerde goederen terug in de voorraad zijn gecontroleerd en opgeslagen. Tevens kan er dan een credit factuur worden naar de cliënt zodat de administratie kan worden bijgewerkt.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport , Distributie en Warehousing