Over Ons

 Opgericht met een passie voor E-Fulfilment en Logistiek.

Wat maakt ons een van de beste bedrijven in Europa?

Vareya BV was opgericht in 2016 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een volwaardige internationale fulfilmentpartner. E-Fulfilment en Warehousing zijn onze twee kerndiensten die sterk met elkaar verbonden en complementair zijn. Wij streven ernaar om bedrijven wereldwijd te helpen met opslag, import en export. Dankzij een opslagcapaciteit van 42.000 m2 in ons hoofdkantoor in Etten-Leur bieden wij concurrerende opslag- en afhandelingstarieven. Ons distributiecentrum is tevens een gecertificeerd Bonded Warehouse (Customs-Entrepot), wat betekent dat we goederen die onder de douanerechten vallen kunnen opslaan en afhandelen, evenals de betaling van de douanebelasting en de wederuitvoer van goederen kunnen afhandelen.

De diensten waarin wij gespecialiseerd zijn

E-fulfilment is een one-stop oplossing voor al uw e-commerce webshop problemen. Het omvat alles tussen uw goederen die aankomen op onze faciliteiten en ons verzenden naar uw klant.

Professionele magazijnen bieden e-commercebedrijven extra flexibiliteit in opslagopties. Bovendien hebben ze ervaren medewerkers en moderne ICT-oplossingen.

Goede klantenservice is synoniem geworden met een positieve merknaam. Vooral in de context van e-commerce heeft een tevreden klant de hoogste prioriteit. Vanwege de grote concurrentie en het gebrek aan directe interactie kan klantenservice uw bedrijf van anderen onderscheiden.

0
Opgericht in
0 +

Landen

0 +

Orders

0 +m²

Warehouse

De Oplossing Voor Uw Webshop

Door de voortdurende groei van web-shops wereldwijd is e-fulfilment is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van e-commerce sector. Door het uitbesteden van hun e-fulfilment besparen webwinkels onnodige overheadkosten voor het behoud van hun eigen opslagruimte, het inhuren van extra werknemers en investeren in plaats daarvan de tijd, energie en middelen om hun bedrijf te laten groeien. Het e-fulfillment-proces begint met inkomende zendingen — we ontvangen uw goederen en slaan ze gecodeerd op in een van onze magazijnen.

De goederen worden geregistreerd in ons Warehouse Management systeem (WMS) en krijgen een specifieke plaats binnen het warehouse. Met behulp van ons voorraadbeheersysteem bieden we onze klanten inzicht in de goederen die ze in ons magazijn hebben opgeslagen, zodat u de perfecte balans tussen vraag en aanbod kunt behouden.

Op deze manier minimaliseert u de opslagkosten zonder afbreuk te doen aan uw vermogen om aan de eisen van de markt te voldoen. Wanneer een bestelling in uw webshop wordt geplaatst, behandelen wij de orderverwerking, ondersteund door onze slimme ICT-oplossingen die geïntegreerd zijn met uw verkooppagina.

Dit garandeert dat u altijd over nauwkeurige informatie beschikt over de goederenstroom, ontvangsten, voorraadniveaus, orders en Retouren. In het magazijn, waar uw producten worden opgeslagen, worden de orders gepickt en verpakt en voorzien van een adres label en pakbon.

De laatste stap in het e-fulfillment proces is verzending. Of het nu een tijdschrift, pakket, pallet of container is, vanwege de grote hoeveelheden die we verzenden en onze sterke connecties met internationale distributeurs, kunnen onze klanten altijd profiteren van de laagste prijs en het bijna niet-bestaande risico op schade tijdens het transport.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,
Distributie en Warehousing