Magazijnbeheer

Inslag , Opslag , Uitslag en Overslag

Inslag

Het afgelopen decennium is de detailhandel ingrijpend veranderd. Fysieke bedrijven worden een zeldzaamheid, en online verkopen nemen een steeds groter gedeelte van de winst in de detailhandel voor hun rekening. Het gevolg van deze verschuiving naar e-detailhandel (e-retailing) is dat de markt elke dag concurrerender wordt. En natuurlijk is elk voordeel dat u in eze competitieve wereld van online detailhandel kunt krijgen meer dan welkom. Het hebben van een uitstekende productlijn is natuurlijk nog steeds het belangrijkste onderdeel van uw detailhandel, net als marketing en een goede website. Maar al die liefde en het harde werken dat u erin gestoken heeft, kan verloren gaan als de bezorgservice het pakketkwijtraakt, of als het pakket verkeerdwordt geëtiketteerd.

Opslag

Na het in ontvangst nemen worden de voorraden gecontroleerd op aantallen en status. Nadat alles is gecontroleerd kan worden begonnen aan het opslag proces. De goederen worden als voorraad opgeslagen. Dit gebeurd op een efficiënte en slimme manier zodat wanneer er een bepaald product nodig is dit ook zo snel en makkelijk mogelijk bereikt kan worden.

Uitslag

Wanneer er een order wordt geplaatst dan moet de order ook afgehandeld worden. De juiste order wordt gepicked in het magazijn, naar de inpak afdeling gebracht en voorzien van de gewenste verpakking en klaargezet voor verzending.

Overslag

Nadat de producten zijn gepicked en gepakt en ook de administratieve afwikkeling op orde is kan het product worden verstuurd. Het product wordt overgebracht naar de meest geschikte vervoersmodaliteit zodat het product zo snel mogelijk en onaangetast bij de ontvanger terecht komt.

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport ,
Distributie en Warehousing