ICT-Oplossingen

Sneller en efficiëntere dienstverlening door platform integraties

ICT-Oplossingen

Informatie is de meest waardevolle bron in het moderne bedrijfsleven. Met elke voltooide transactie wordt een reeks waardevolle gegevens gecreëerd. Deze gegevens kunnen een dieper inzicht geven in de sterke en zwakke punten van een bedrijf. Ze kunnen helpen een specifiek probleem te identificeren, of laten een positieve trend zien die de moeite waard is om in te investeren. Het probleem is dat deze gegevens vaak niet gemakkelijk toegankelijk zijn. Ze kunnen
gearchiveerd en verborgen zijn of in een onbruikbaar formaat zijn opgeslagen. Bedrijven die competitief in de markt staan implementeren daarom softwareoplossingen die deze gegevens verzamelen en verwerken tot een handig formaat. Deze systemen worden ICT-oplossingen genoemd.

ICT-Oplossingen integratie

Al onze diensten worden ondersteund door moderne ICT-oplossingen. ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie. Hiermee wordt bedoeld dat alle processen elektronisch worden gedocumenteerd. Onze software communiceert direct met uw webshop. Het ontvangt inkomende orders en consolideert deze met informatie over de huidige voorraad. Dit biedt onze klanten 24/7 realtime toegang tot alle relevante informatie over hun producten. Het analyseert tegelijkertijd omzet, dagelijkse bestellingen, verzendingen, betalingen en retourzendingen. Hiermee kunt u met één klik een uitgebreid inzicht in uw bedrijf krijgen.

WMS & TMS Integratie

Een integraal onderdeel van de technologische hulpmiddelen in ons bedrijf is ons Warehouse Management System of WMS (Magazijnmanagementsysteem). Alle processen waarbij producten en goederen betrokken zijn worden gearchiveerd in dit WMS. Om ervoor te zorgen dat het systeem nauwkeurige cijfers krijgt, gebruiken we een ERP-systeem (RFID). Dit helpt ons om de inventarislijst te allen tijde actueel te houden. Het belang ervan is allereerst een snelle toegang tot de producten. Het feit dat het ook alle gegevens verwerkt en beschikbaar maakt voor weergave, is een bonus. Een ander belangrijk ICT-systeem is het Transport Management System of TMS (Transportmanagementsysteem). Het TMS is geïntegreerd met het WMS. Het berekent optimale transportroutes en vervoersmanieren en zorgt voor de administratieve registratie van transporten.

We gebruiken ook vrachtuitwisselingssystemen en Electronic Data Interchange (EDI) (Electronische data-uitwisseling). Deze zijn samen behulpzaam bij het vereenvoudigen van de administratieve verwerking. Op deze manier kunnen we u een snellere, nauwkeurigere service bieden. Door de uitgebreide analyses die we van deze systemen krijgen, kunnen we u adviseren over de beste opties voor uw distributiebehoeften. Binnenkomende bestellingen worden gecentraliseerd in ons Multi-Channel Fulfillment System, ondersteund door interne links. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare verwerking van bestellingen. In dit platform worden de goederen verwerkt en wordt de status van de voorraad geregistreerd. We kunnen uw webshop koppelen aan deze systemen met een eenvoudige REST API.

Our Platforms integrations

We hebben al enkele van de meest populaire online platforms aan onze services gekoppeld. Onze systemen worden op de hoogte gebracht van bestellingen aan de webshops op deze sites. Zodra een bestelling is ontvangen, kunnen we onmiddellijk het verzendproces starten en u voorzien van bijgewerkte voorraadgegevens. Dit versnelt het hele proces en voorziet in een waardevol inzicht in hoe uw e-business het doet. Op basis van de informatie die u van deze systemen ontvangt kunt u belangrijke beslissingen nemen. De informatie wordt in realtime bijgewerkt; het is betrouwbaar en 24/7 beschikbaar. Een aantal van de platforms waarmee we zijn verbonden zijn:

Laat ons het werk doen

Bespaar tijd en kosten door het uitbesteden van uw e-Fulfilment, Opslag, Transport , Distributie en Warehousing